Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Συνεχίζεται το πανευρωπαϊκό κύμα συμπαράστασης



     Εθνικιστές όλης της Ευρώπης συνεχίζουν τις εκδηλώσεις συμπαράστασης στο Λαϊκό Σύνδεσμο – Χρυσή Αυγή και καταδίκης της στυγνής τρομοκρατικής ενέργειας, που οδήγησε στην άνανδρη δολοφονία των Ελλήνων Εθνικιστών, Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη.




     Ιταλοί Εθνικιστές της Forza Nuova, πραγματοποίησαν μία συγκινητική, σεμνή τελετή προς Τιμή των δύο Ελλήνων Εθνικιστών, στο Μιλάνο. Μετά από πορεία της οποίας προπορευόταν η Σημαία με το Μαίανδρο, οι Ιταλοί Εθνικιστές με αναμμένους πυρσούς, κατέληξαν έξω από καθολικό Ναό της πόλης, όπου και αναφώνησαν:
Συναγωνιστής Γιώργος Φουντούλης: ΠΑΡΩΝ! - Συναγωνιστής Μανώλης Καπελώνης: ΠΑΡΩΝ!






     Παρόμοια εκδήλωση έγινε και στην Κατάνια. Τους δύο λεβέντες της Χρυσής Αυγής τίμησαν και οι Ρώσοι Εθνικιστές. Προς Τιμή των δύο Ελλήνων Εθνικιστών, Σημαία της Χρυσής Αυγής με τις μορφές των παλικαριών και την επιγραφή: «οι Ήρωες Ζουν για πάντα» έκανε την εμφάνισή της σε πορεία στο κέντρο της Μόσχας.


 


     Στην πόλη Fuerth της Γερμανίας, Γερμανοί Νεολαίοι τίμησαν με αγρυπνία τη Μνήμη των 2 μελών της Χρυσής Αυγής. Ύψωσαν Ελληνικές Σημαίες και ένα πανό το οποίο έγραφε: «Καμία σφαίρα δεν σταματά μια ιδέα, όταν έχει έρθει η ώρα αυτής» (Keine Kugel stoppt eine Idee, deren Zeit gekommen ist). Με κεριά και πυρσούς, στάθηκαν έξω από τα γραφεία της εφημερίδας «Fuerther Nachrichten», η οποία είχε εξαπολύσει προπαγάνδα μίσους κατά των Εθνικιστικών Κινημάτων της Ευρώπης.


 


     Εκδήλωση συμπαράστασης στη Χρυσή Αυγή, έλαβε χώρα και στο Aachen της Γερμανίας. Στο κέντρο της παλαιάς πόλης του Aachen, Eθνικιστές διαδήλωσαν την αλληλεγγύη τους με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και κράτησαν ενός λεπτού σιγή εις μνήμην των δυο δολοφονημένων συναγωνιστών, Γιώργου και Μανώλη. Το πανό που είχαν έγραφε το εξής: «Η λύση για την Ελλάδα = ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ». Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια της εκδήλωσης συμπαράστασης, ακροαριστεροί επιχείρησαν να εμποδίσουν τους Eθνικιστές αλλά απέτυχαν παταγωδώς και αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν καλυπτόμενοι από την αστυνομία.


 


     Η Νεολαία της Ευρώπης διακρίνει στις μορφές του Γιώργου και του Μανώλη δύο σύγχρονους Μάρτυρες του Αγώνα για την Ελευθερία. Η Μνήμη τους θα μείνει αιώνια, οδηγός των ερχόμενων γενιών αγωνιστών!
 

ΠΗΓΗ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ